Pomijanie kroków w przepływie pracy
Kroki w przepływie pracy można ustawić tak, aby były pomijane podczas uruchomienia. Może to być przydatne, jeśli są kroki debugowania lub stare kroki, których nie chcesz jeszcze całkowicie usuwać z przepływu pracy.
Aby ustawić tę opcję, odznacz pole wyboru Włączone kroku w tabeli przepływu pracy. Zmiana jest zapisywana od razu po kliknięciu, bez osobnego zapisu. Krok nie będzie już uruchamiany jako część przepływu pracy, ale nadal można go uruchomić za pomocą uruchamiania pojedynczego kroku.
Kroki ustawione jako wyłączone mają wskaźnik wyłączenia w tabeli hierarchii kroków przepływu pracy.