Przejdź do głównej zawartości

Jeśli nie chcesz przechowywać w PlaidCloud nieaktywnych członków, możesz ustawić ich automatyczne usuwanie z organizacji po upływie określonego okresu nieaktywności, korzystając z funkcji wygasania oferowanych przez PlaidCloud. Automatyczne usuwanie nieaktywnych członków można ustawić nawet na jeden dzień.

Aby ustawić wygasanie członków:

  1. Wybierz menu „Organization Settings” w prawym górnym rogu ekranu
  2. Kliknij „Organization and User Settings”
  3. Ustaw żądaną liczbę dni do wygaśnięcia
  4. Kliknij Update